Fönsterputsning

Varför använda fönsterputstjänster?

Ett snabbt och säkert tillvägagångssätt för att skaffa rena fönster är genom fönstertvätt. Du behöver inte arbeta hårt eller chansa på en fallolycka. Dessutom kan det vara svårt att tvätta fönster lika effektivt som fönsterputsare.

Pris för fönsterputsning i Laodicea Städservice i Dalarna:

Det är praktiskt och tidsbesparande att anlita fönsterputs. Men för många är den viktigaste frågan priset. Här får vi reda på hur mycket en fönsterputsning kan kosta och vilka faktorer som ingår i kostnaden.

Eftersom det finns många variabler som påverkar kostnaden för fönsterputsning är det svårt att ge en exakt siffra.

Ett antal variabler avgör dock priset på att anlita fönsterputsare. Antalet rum eller fönster som behöver rengöras är den viktigaste faktorn. Dessutom särskiljs termerna enkelglasfönster med (2 sidor), dubbelglasfönster med (4 sidor) och treglasfönster (6 sidor). Treglasfönster kräver mer arbete att rengöra, därför är kostnaden mer än enkelglasfönster. Dessutom blir det billigare om du bara vill ha utvändig puts än om du vill ha in- och utvändig puts.

Eftersom priserna varierar mellan bostäder, vi ska boka in ett besök före den första fönsterputsningen för att diskutera priser med dig.

Hur ofta ska mina fönster putsa?

Om du bor bredvid en motorväg i en storstad i motsats till utanför den, kommer dina fönster att bli smutsiga snabbare. Dessutom, om du bor på bottenvåningen i motsats till en övre, blir de smutsigare.

Därför minst en eller två gånger om året bör du putsa fönstren på in- och utsidan av ditt hem.

Fönsterputsning är ett populärt val, särskilt på våren och hösten. Fönsterfläckarna är tydligare på våren när ljuset kommer ut och fönstren blir smutsigare efter sandsopning, som vanligtvis sker på våren. Du kan passa på höstens tillfälle att göra en rejäl rengöring och putsa fönstren samtidigt innan jul och innan det blir kallt ute.

RUT-avdrag för fönsterputsning

Du har rätt till RUT-avdrag när du anlitar fönsterputsning. Därför kan du skriva av upp till 50 % av arbetskostnaden. Detta innebär att om du fortfarande har lådavdrag att använda kan du spara mycket pengar.

På din faktura görs RUT-avdraget. Därför är det inget du behöver göra för att delta i RUT-avdrag men tillkommer det en avgift på 59kr.

Nöjdkund-garanti

Kontakta oss inom 24 timmar, om du är missnöjd med resultatet, så åtgärdar vi det så snabbt vi kan. Självklart vill vi att du ska vara nöjd med de tjänster vi tillhandahåller.

Bokning för fönsterputsning

Ring oss på 070 401 81 84  eller fyll i kontaktformuläret här under så kontaktar vi dig. Vi har öppet vardagar mellan kl 9.00-17.00.

Kontakta oss direkt, så schemalägger vi ett kostnadsfritt besök för att diskutera dina behov och ta fram en plan för den städhjälp du behöver.

Fyll i formuläret längst ner på denna sida för att få en snabb prisuppskattning. 

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Namn
Fonstertyp 1
Fönstertyp 2
Fönstertyp 3