Om oss

Vi är en välrenommerad städfirma med erfarna städare som uppträder professionellt. Vi är experter på allt som har med städning att göra. För hemstädning, storstädning, flyttstädning, fönsterputs, visningsstädning, dödsbostädning, trapphusstädning och mycket mer i Dalarna och runt omkring, tveka inte att höra av dig till vårt hjälpsamma team.

Laodicea Städservice i Dalarna är en städfirma som försörj dig:

  • bra värde
  • ekologiskt sunda rengöringsmedel
  • garantier

Allt detta gäller oavsett om du är tidig eller sen till din avresa. Under alla omständigheter vill vi att du som kund ska få utmärkt service.

  • Bolagsform: Enskild firma
  • Bransch: 81210 Lokalvård
  • Innehavare: Rami Shekh Abdow
  • Registreringsdatum: 2022-08-26
  • F-Skatt: Registrerad
  • Moms: Registrerad
  • Bolaget är försäkrat av Länsförsäkringar Dalarna

Välkommen till Laodicea Städservice i Dalarna!

Vi är din pålitliga partner när det kommer till städtjänster med fokus på kvalitet, noggrannhet och kundnöjdhet. Grundat med passion och hängivenhet har vi servat Dalarna och dess omgivningar sedan 2022. Vår erfarenhet och kompetens har gjort oss till en pålitlig aktör inom städbranschen.

Vi erbjuder en omfattande rad av städtjänster för både privatpersoner och företag. Våra tjänster inkluderar:

Flyttstädning: Lämna din gamla eller nya bostad skinande ren inför eller efter din flytt.
Hemstädning: Skapa en fräsch och ren omgivning med våra regelbundna hemstädtjänster.
Byggstädning: Efter en renovering eller byggprojekt ser vi till att din plats blir fri från byggdamm och städad till perfektion.
Fönsterputsning: Låt ljuset flöda in genom rena fönster – in- och utvändigt.
Kontorsstädning: Skapa en välkomnande arbetsplats med vår professionella kontorsstädning.
Det som särskiljer oss är vårt engagemang för detaljer, våra skickliga medarbetare och vår strävan efter att överträffa förväntningarna hos varje kund. Vårt mål är inte bara att lämna ditt utrymme skinande rent, utan också att lämna dig nöjd och trygg med vår service.

Vårt mål är att svara på dina frågor och ge priser så snart vi kan som kund eller kund. Vi är en städfirma med duktiga medarbetare som prioriterar att erbjuda varje kund utmärkt service.

Vi är medvetna om att du kräver snabba och exakta svar. Vi skräddarsyr uppdragen så att du och vi känner att vi har lyckats tillsammans. Vårt engagemang för ett försiktigt och uppmärksamt arbete drivs av våra nöjda kunder. Städtjänster av hög kvalitet är standardprocedurer för oss. Vi hanterar alla aspekter av din situation, inklusive RUT-avdraget.

Välkommen att upptäcka skillnaden med Laodicea Städservice i Dalarna. Vi ser fram emot att vara din förtrogna partner när det kommer till en ren och fräsch omgivning.

Vi värnar om naturen.

På grund av detta försöker vi alltid ta miljövänliga beslut, som att välja rengöringsprodukter med miljömärkning eller cykla istället för att köra små sträckor.

Rengör ditt hus efter behov

Den bästa personen att fråga hur du vill ha saker hemma är förmodligen du. Som ett resultat har du ett val i hur ofta och när vi städar. Vi skapar en strategi tillsammans med dig.

Nöjdkund-garanti

Kontakta oss, om du är missnöjd med resultatet, så åtgärdar vi det så snabbt vi kan. Självklart vill vi att du ska vara nöjd med de tjänster vi tillhandahåller. Vi har öppet vardagar mellan kl 8.00-17.00.

Utbildad personal som tjänar riktig lön

Våra medarbetare har riktiga jobb med kollektivavtal, försäkringar, avtalspension och schyssta arbetsvillkor. De är också utbildade.

Trygghet för både kunder och personal

Alla våra rutiner och dagliga verksamheter innehåller säkerhetstänkande. Din säkerhet tillhandahålls av vår ansvarsförsäkring.

 

Kontaktinformation

Mobilnummer: 070 401 81 84 

Hemsidan: laodicea.se

E-adress: info@laodicea.se

Facebook: https://www.facebook.com/laodicea.se

Instagram: https://instagram.com/laodicea.se