Trappstädning

Trappstädning ser till att trapphus är rena och fräscha.

Ett trapphus kan snabbt bli fylls av smuts, grus eller till och med lera. Om den inte rengörs ofta kan den bli väldigt grisigt. I många avseenden skapar trapphuset stämningen för hela byggnaden. Detta gör att ha en ren trappa avgörande för både husägare och gäster. Regelbunden trappstädning bevarar dessutom trappan i gott skick längre genom att förhindra slitage och påfrestningar. För ett garanterat fräscht resultat, låt Laodicea Städservice i Dalarna sköta trappstädningen i dina trappor.

Vad som ingår i en trappstädning?

Vi erbjuder anpassningsbara lösningar som vi skräddarsyr för varje enskild kund. Men det finns några saker som gör att processen går ännu smidigare. Här är en kort beskrivning av de steg vi tar för att rengöra en trappa:

  • Städning av golv
  • Putsning av fönster och glas
  • Städning av hiss och entré
  • Torkning av räcken, fönsterkarmar, och lister
  • Rengöring av armaturer och element
  • Rengöring av väggar vid behov

För att göra trappstädningen tillhandahåller vi alla nödvändiga verktyg. Tillgång till vatten och el är allt som krävs för att hjälpa till

Hur ofta ska en trappstädning?

Du väljer själv hur ofta vi ska städa ditt hem och vi tar fram ett schema som passar ditt hem tillsammans. Invånare och gäster kan tydligt se när städningen kommer att ske tack vare denna tidtabell.

Vi kan naturligtvis ändra detta schema för att möta de särskilda kraven för varje fastighet om uppdraget omfattar flera fastigheter.

Men generellt sett rekommenderar vi att du städar trappan en gång i veckan. Det är traditionellt att göra det oftare på vintern eftersom det tar med slask och grus i trappan. Men med rätt underhåll och regelbunden rengöring kan trapphuset hållas i gott skick längre och förhindra försämring av ytan.

Pris för trappstädning i Laodicea Städservice i Dalarna:

Kostnaden för trappstädning varierar beroende på trappans skick och vad som behöver städas. I de flesta situationer sänker Laodicea Städservice i Dalarna dina utgifter med mer än 10 %.

Pris för trappstädning är 300 kr per timme exklusive moms, med användning av vår städutrustning och städmedel.

Pris för trappstädning är 280 kr per timme exklusive moms, med användning av kundens städutrustning och städmedel.

Bostadsrättsföreningar ombedes göra en offertförfrågan.

Nöjdkund-garanti

Kontakta oss inom 48timmar, om du är missnöjd med resultatet, så åtgärdar vi det så snabbt vi kan. Självklart vill vi att du ska vara nöjd med de tjänster vi tillhandahåller.

Bokning för trappstädning

Ring oss på 070 401 81 84 eller fyll i kontaktformuläret här under så kontaktar vi dig. Vi har öppet vardagar mellan kl 8.00-17.00.

Kontakta oss direkt, så schemalägger vi ett kostnadsfritt besök eller telefonsamtal för att diskutera dina behov och ta fram en plan för den städhjälp du behöver.

Fyll i formuläret längst ner på denna sida för att få en snabb prisuppskattning:

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Namn
Välja trapptyper i fastigheten